Over ons

Antiekzaak Jobing en Zonen is nu
Jobing Gasteren


Sinds 1 januari 2018 is Antiekzaak Jobing en Zonen verder gegaan als Jobing Gasteren.

Harry en Trijn Jobing hebben jarenlang het bedrijf in Gasteren vorm gegeven. Vanaf 1972 is het bedrijf in Gasteren gevestigd, daarvoor zat het bedrijf in Assen. Ooit begonnen in de jaren 20 van de vorige eeuw door de opa van Harry, Jan Jobing. Vervolgens is het bedrijf overgegaan op zijn vader Dirk en uiteindelijk overgenomen door Harry en zijn broer Jan. In 2004 is broer Jan gestopt, Harry en Trijn zijn daarna samen verder gegaan. Nu is het stokje overgegeven aan dochter en schoonzoon, Alida en Jan Woltman.

Elke generatie heeft zijn eigen invulling aan het bedrijf gegeven. Steeds is het meegegaan met de trends en invloeden van de betreffende tijd. Wat begon met antiekrestauratie is nu, na meer dan 90 jaar, uitgegroeid tot een hedendaagse woonwinkel.

De antiekzaak heeft plaats gemaakt voor een woonwinkel waar je sfeervol kunt winkelen voor binnen en buiten. De artikelen bestaan uit woon- en tuindecoraties, kleinmeubelen voor het interieur, tuinmeubelen en cadeauartikelen. Het restaureren van antiek wordt voortgezet door Jan.